November 2017

Vorming

gezin als teamHet gezin als team
dinsdag 14 november, 19.30-22 uur

Is ‘het goed doen’ als ouder goed genoeg of moeten we ons spiegelen aan reclame waar alles perfect lijkt te lopen? We besteden aandacht aan routines in een gezin en geven organisatietips voor ouders. Een gezin is immers als een team waar kinderen, hoe klein ook, hun steentje kunnen bijdragen.

Locatie:

CC Stroming

Prijs:

€11,00 / met korting: €5,50 (info: Vormingplus)

Inschrijven:

tot 04/11 op 03 775 44 84 van Vormingplus Waas-en-Dender

Betaling:

zo snel mogelijk na inschrijving op BE33 8916 7404 6946

I.s.m.:

Vormingplus Waas-en-Dender

Entertainment

De Ronde van Begijn
zaterdag 18 november, 20 uur

UITVERKOCHT!

De Ronde van Begijn‘De Ronde van Begijn’ is een koerscafé met panache waarin comedian en wielerliefhebber Begijn Le Bleu, o.a. bekend van ‘Foute Vrienden’, de Berlaarse wielrenners Oliver en Lawrence Naesen op bezoek krijgt. Daarnaast zal nog minstens één andere grote naam uit het wielermilieu present zijn.

Begijn haalt herinneringen op en praat met hen over het huidige wielerseizoen. Bernard Bidon draait ondertussen fijne muziekjes en staat garant voor een topsfeer. Het publiek krijgt archiefmateriaal, een quiz en veel ambiance voorgeschoteld. Kruip op uw vélo en sprint naar uw theater! Allez, allez, allez, roulez!

met: Begijn Le Bleu, Bernard Bidon, Oliver & Lawrence Naesen en …

Film

Storm - Letters van vuur
zaterdag 25 november, 19 uur

StormStorm is de 12-jarige zoon van drukker Klaas Voeten, die in het grootste geheim ook verboden geschriften drukt. Het jaar is 1521 en de Inquisitie zwaait ongenadig de plak over Antwerpen.

Ook Storms veilige leventje komt volledig op z’n kop te staan wanneer Klaas wordt betrapt. Vader wordt gearresteerd en Storm wordt het middelpunt van een klopjacht op een verboden brief. Achtervolgd door soldaten krijgt hij hulp van Marieke, een weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels onder de stad woont.

In een race tegen de klok proberen ze samen Storms vader te redden van de brandstapel. Maar wie kunnen ze nog vertrouwen?

Voor iedereen vanaf 8 jaar.Vlieg (logo kinderaanbod)

I.s.m. bibliotheek Berlare

€5,00 (inclusief drankje en knabbel in de pauze)

Koop hier je online tickets.

Studio Zondag

Tiny Legs TimTiny Legs Tim
zondag 26 november, 19.30 uur (locatie: Cultuurcafé)

Tiny Legs Tim is één van de belangrijkste namen in de actuele Belgische roots scene. Na zijn succesvolle studio-album ‘Stepping Up’ (2015) gaat Tiny Legs Tim nu back to basics op zijn vierde plaat ‘Melodium Rag’ (2017).

gratis

Contact

CC Stroming:
052 43 25 50
cultuur.reserveren@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies