Februari 2018

Film

Peter en de draak
woensdag 14 februari, 15 uur

De familiefilm Peter en de draak neemt je mee op het magische avontuur van twee uitzonderlijke vrienden, de weesjongen Peter en zijn beste vriend Elliott, een groene draak.

Al jaren maakt houtsnijder meneer Meacham kinderen blij met zijn verhalen over een woeste draak die diep in de donkere bossen van de Pacific Northwest woont. Zijn dochter Grace, die werkt als boswachter, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie die samen beweert te leven met een gigantische, groene draak genaamd Elliott. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de verhalen van meneer Meacham. Daarom gaat Grace samen met haar vriendin Natalie op zoek naar de waarheid. Een zoektocht die resulteert in wonderlijke vriendschappen.

Voor iedereen vanaf 5 jaar.Vlieg (logo kinderaanbod)

I.s.m. bibliotheek Berlare

€5,00 (inclusief drankje en knabbel tijdens de pauze)

Koop hier je online tickets.

Humor

David Galle | Erover
zaterdag 17 februari, 20 uur

Je moet er soms eens over gaan om te zien waar de grens ligt.

‘Erover’, Davids vierde volavondshow, houdt opnieuw een vinger aan de pols van wat er nu leeft en is bovendien een logisch vervolg op ‘En Dan’. Daarin brak hij nog een lans voor de persoonlijke vrijheid, maar tegenwoordig beseft hij dat er grenzen zijn. We leven in het vrije Westen. Waar alles kan en alles mag. Alles? Niet echt. Er zijn grenzen. Die zijn wel open, maar niet voor discussie. U mag veel, maar dat is volledig uw eigen verantwoordelijkheid. Volg je nog?

David nodigt je uit om samen op zoek te gaan naar waar de grens ligt. Wat is erover?

Mis het niet, want dit is dé kans om normaal te worden, een cursus ‘hoe word ik een bijdragend lid van de samenleving’ én een garantie op het wegwerken van uw grensoverschrijdend gedrag. Of toch binnen de grenzen van het mogelijke.

€16,00 / 10,00 (-26j)

Koop hier je online tickets.

Familie

Theater Tieret en Walrus | Meneer Beer
zondag 18 februari, 15 uur

Meneer BeerMensen zijn vreemde dieren’, zucht Meneer Beer. En hij slaat met een klap zijn koffer dicht. Genoeg is genoeg. Een beer van stand weet wanneer hij gaan moet. ‘Naar het bos’, roepen de mensen hem na. ‘Ga naar het bos, daar hoor je thuis! Niet hier.’ ‘Naar het bos’, bromt Meneer Beer. ‘Daar hoor ik thuis. Niet hier.’ En weg is hij. Want wie niet weg is, is gezien!

Duik mee met Meneer Beer het bos in. Waar woeste wolven de muzikale plak zwaaien, Staf de uil een oogje in het zeil houdt en Eddy de vos uren kan uitweiden over koetjes en kalfjes.
POP-concert met topmuzikanten van Walrus.

Voor iedereen vanaf 5 jaar.Vlieg (logo kinderaanbod)

€9,00 / 6,00 (-26j) / 3,00 (t.e.m. 12j)

Koop hier je online tickets.

Studio Zondag

Folie Douce
zondag 25 februari, 19.30 uur (locatie: Cultuurcafé)

Dan vrolijk, dan weer melancholisch, maar altijd beklijvend. Dat is Folie Douce. Enkel gewapend met piano, accordeon en twee pakkende stemmen sleepten ze de overwinning van De Nieuwe Lichting 2014 in de wacht. Invloeden komen uit verschillende hoeken gaande van Emmylou Harris tot CocoRosie wat zich uit in een mengeling van pop en folk. Intussen hebben zowel de AB als Pukkelpop kunnen zien wat ze in hun mars hebben.

gratis

Vorming

Duurzame kledij
woensdag 28 februari, 19.30 - 22.00 uur

Krijg up-to-date modenieuws met de nodige nuances van een geëngageerd ondernemer. Dompel je onder in de wereld van ethisch verantwoorde en duurzame mode. Zowel milieuaspecten als sociale criteria komen aan bod. Veel praktijkvoorbeelden illustreren dat duurzame kledij de laatste jaren van fenomeen in de marge naar hip en trendy evolueerde.

Locatie:

CC Stroming

Prijs:

€11,00 / met korting: €5,50 (info: Vormingplus)

Inschrijven:

tot 18/02 op 03 775 44 84 van Vormingplus Waas-en-Dender

Betaling:

zo snel mogelijk na inschrijving op BE33 8916 7404 6946

I.s.m.:

Vormingplus Waas-en-Dender en GROS Berlare

Contact

CC Stroming:
052 43 25 50
cultuur.reserveren@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies