April 2018

Muzikale ontmoetingsnamiddag

Sonny Vande Putte | Ode aan de grootste cabaretiers
donderdag 26 april, 15 uur

Sonny Vande Putte doet het weer! Een nieuwe én vernieuwende zaalshow. De zanger van ‘De Tijd van Toen’ brengt een ode aan de grootste cabaretiers. Toon Hermans, Wim Sonneveld, Henk Elsink en Urbanus passeren de revue, net als Sonny’s vaste huisorkest. Maar ook Kommil Foo en Herman Finkers, en zo veel meer.

Samen brengen ze jou een meeslepende muzikale en interactieve voorstelling die je in één minuut doet schaterlachen en huilen. Zoals in de hoogdagen van het cabaret.

met: Sonny Vande Putte (zang en presentatie), Thomas Vanhauwaert (piano en accordeon), Tom Van Leeuwen (trompet), Joshua Dellaert (contrabas) en Bert Van Damme (drums)

€10,00 (inclusief koffie en gebak) - reserveren verplicht!

Koop hier je online tickets vanaf 15 juni

Tentoonstelling

Fotocollectief Stroming
opening: vrijdag 27 april, 20 uur

Reeds 14 jaar geleden (2004) richtte Marc Van Gysegem (+2016) het Fotocollectief Stroming op. Een groep Berlaarse fotografen met diverse tentoonstellingen op haar palmares. Nu brengt het collectief, als ode aan haar overleden mentor, de tentoonstelling ‘Baasje en troeteldier’, waarvoor Marc reeds de fundamenten had gelegd. Diverse fotografen nemen een kiekje van Berlaarse inwoners met hun huisdier. Het wordt een tijdsdocument met een hoog documentair gehalte.

De tentoonstelling loopt tot 17 juni.

Theater

Eggers, Palmers en Wildemeersch| l’Etude (nu slaat de chaos toe)
zaterdag 28 april, 20 uur

L'étude (c) Koen BroosIn ‘l’Etude’ ontmoeten drie vrouwen elkaar en wagen zich aan een studie over Shakespeare. Naarmate hun studie vordert, vermengen de levens van de vrouwen zich steeds meer met de rollen van Shakespeare en omgekeerd.

Sien Eggers, Jessa Wildemeersch en Sofie Palmers bundelen hun krachten om een idee, dat spontaan vorm kreeg op een zonnig terras, uit te werken tot een theaterproductie voor de grote zaal.

Hoe relevant zijn Shakespeares vrouwenrollen vandaag nog? Wat betekent vrouwelijkheid in een samenleving gedreven door structuren en vaste systemen. Hoe werden vrouwen verbeeld op het theater 400 jaar geleden en nu? Kunnen we ons nog herkennen in Juliet, Lady Macbeth of Ophelia die gek wordt en zichzelf verdrinkt in een rivier?

met: Sien Eggers, Sofie Palmers en Jessa Wildemeersch

€15,00 / 9,00 (-26j)

Koop hier je online tickets vanaf 15 juni

Studio Zondag

Bilbao
zondag 29 april, 19.30 uur (locatie: JH De Kazerne)

Kabbelende keyboards, meanderende gitaren, vloeibare drums waar de bas heerlijk komt bovendrijven en de sirenenzang van Lisa.
Bilbao brengt een straffe mix van sferische triphop, dromerige poprock en een warme soulstem.

gratis

Contact

CC Stroming:
052 43 25 50
cultuur.reserveren@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies