Oktober 2018

Muzikale ontmoetingsnamiddag

Jackobond zingt Marva | Rode rozen in de sneeuw
woensdag 3 oktober, 15 uur

jackobond (c) Hans Vangeel“Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou”. Dat zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door de living danste. Nu ik haar leeftijd heb, snap ik waarom ze uit volle borst meezong met Marva. Marva deed haar dromen. Dromen van ‘eilanden in groen en blauw’. En ik zag hoe gelukkig Marva mijn moeder maakte.

Marva heeft zich zo stilletjes in mij genesteld. Herinneringen aan zoveel mooie dingen. Marva treedt tegenwoordig niet meer op. Ik heb haar gevraagd of ik haar liedjes mocht zingen. Zoveel pareltjes. En je raadt het nooit. Dat mocht.

Ik kan daar maar één ding op zeggen: “Oempalapapero”. Samen met mijn band JackoBond breng ik een ode aan Marva. Ik ben even benieuwd als u of Marva voor deze gelegenheid toch geen comeback wil overwegen.

met: Riet Muylaert (zang), Tim Vandenbergh (bas), Florejan Verschueren (piano) en Karel De Backer (drums)

www.jackobond.be

€10,00 (inclusief koffie en gebak)

Koop hier je tickets.

Theater

Het Prethuis | De Scheve Schaats
zaterdag 20 oktober, 20 uur

UITVERKOCHT!

www.prethuis.be


Film

Coco
zondag 21 oktober, 10 uur

Miguel is een enthousiaste, twaalfjarige jongen die in Mexico woont. Hij ontdekt een eeuwenoud mysterie dat hem naar een bijzondere en onverwachte reünie leidt.

Tijdens Día De Los Muertos komt Miguel terecht in de fantastische wereld van de doden. Daar ontmoet hij de oudere generatie, leert hij wat zijn plaats binnen de familie is en hoe families door de tijden heen verbonden blijven door een eenvoudige herinnering.

VS - 2017 - Lee Unkrich

i.s.m. bibliotheek Berlare

voor iedereen vanaf 6 jaarVlieg (logo kinderaanbod)

€5,00 (inclusief drankje en knabbel in de pauze)

Koop hier je tickets.

Studio Zondag

Enira
zondag 28 oktober, 19.30 uur (locatie: cultuurcafé)

Enira stelt dit najaar ‘For All Lost Time’ voor, een verzameling van wondermooie ballades, gebracht door Kurt Wertelaers, een rockzanger die voor één keer de luide drums en snelle gitaren achterwege liet, en zich laat begeleiden door piano, cello en viool. De muziek schreef hij zelf, maar voor de arrangementen klopte hij aan bij de bekende muzikant Wim Van Deuren.

Met een tour doorheen Vlaanderen hoopt Enira in het najaar van 2018 het aankomende album te promoten.
Berlare kon daarbij niet ontbreken.

gratis

Contact

CC Stroming:
052 43 25 50
cultuur.reserveren@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies