Januari 2019

Jaaroverzicht

Kruismans, De Smet & Meersman | 3 man en een paardenkop
zaterdag 19 januari, 20 uur

Een ongewone theatervoorstelling over de grillige wereld, een moeilijk te begrijpen land en doortrappende mensen. De verteller, de muzikant en de tekenaar behoeden je voor meer gevaar! Een cross-over trioconcept over Belgische en internationale politiek en entertainment. Een drieband vol humor en satire die niet alleen de wereld en haar beroemdheden jent, maar ook een plaatselijke VIP…

Bert Kruismans is de enige die erin slaagt het fenomeen ‘België’ uit te leggen aan mensen van over de hele wereld. Jan De Smet kan met zijn jaren ervaring op de planken en 6000 platen in zijn encyclopedische kast, als geen ander putten uit een archief van muzikale eigen-aardigheden. Karl Meersman kent geen gelijke in zijn haarfijn uitgewerkte satirische en handgeschilderde spotprenten.

Drie narren in een perfecte mix van beeld, klank en een woord. Een fijn-gepenseeld portretje van een wereld vol surrealisme…

€18,00 / €12,00 (-26j)

Koop hier je tickets.

Muziek

Laïs | Midwinter Tales 2 -> UITVERKOCHT !
zaterdag 26 januari, 20 uur (locatie: Sint-Pietersbandenkerk Uitbergen)

Laïs (c) Guy KokkenDe zomer lijkt ver weg. De herinnering aan de zonovergoten dagen vervaagt en maakt plaats voor een kille werkelijkheid vol bevroren sloten, koude tenen en gesloten deuren. Het leven is teruggebracht tot een kwestie van overleven, de naakte essentie van ons bestaan blijkt bar en karig. Op die momenten is dat kleine vleugje mystiek onmisbaar. En dat is wat Laïs ons deze winter met graagte serveert.

Met Midwinter Tales 2 gaan ze een welluidend en door velen innig gewenst vervolg geven aan wat ze het beste kunnen: zingen op hemelse plaatsen met duivels genoegen en in perfecte harmonie. En dat met een volledig nieuw repertoire. Licht in de duisternis en verbroedering alom. Hallelujah!

met: Annelies Brosens, Nathalie Delcroix, Jorunn Bauweraerts, Seraphine Stragier (viool), Tim Vandenbergh (contrabas)

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT !

Contact

CC Stroming:
052 43 25 50
cultuur.reserveren@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies