Maart 2019

Theater

Tableau Nr. 1 | 2 flikken
zaterdag 2 maart, 20 uur

Tableau (c) JankéTableau Nr. 1 speelt de voorstelling ‘2 flikken’ van de Amerikaanse schrijver Keith Huff, auteur van de wereldbekende serie ‘House of Cards’ en van ‘Mad Men’. 2 flikken. 2 jeugdvrienden die ervan droomden om Starsky & Hutch te zijn.

De ene is een rechttoe rechtaan-flik. Met een drankverleden en zonder relatie. De andere worstelt niet alleen met zijn huwelijk, maar ook met de veranderde politie-aanpak en is van mening dat het doel de middelen heiligt. Actueel als de pest.

‘2 flikken’ is een verhaal met alle ‘House of cards’-ingrediënten. Maar vooral een stuk over vriendschap, loyaliteit en verraad dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel doet zitten.

met: Bart Van Avermaet en Bert Cosemans

www.tableaunr1.be

€15,00 / €9,00 (-26j)

Koop hier je tickets.

Film

Rita en de krokodil
woensdag 6 maart, 15 uur

Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje:Krokodil. Krokodil woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita.

Het zou eigenlijk best kunnen dat Rita en Krokodil niet veel vrder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed n haar kamer. Maar Rita’s fantasie brengt hen echter overal maar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt, is er altijd wat te beleven.

Een geweldige ode aan verbeelding en fantasie, in een reeks van acht korte animatiefilmpjes. Uiterst geschikt voor kleuters, wereldreizigers, jonge avonturiers en hun ingebeelde vriendjes.

Voor iedereen vanaf 3 jaar.Vlieg (logo kinderaanbod)

i.s.m. bibliotheek Berlare

€5,00 (inclusief drankje en knabbel in de pauze)

Koop hier je tickets.

Familie

Compagnie Krak| Kus
zaterdag 9 maart, 15 uur

Chantal houdt van dansen, zingen en mooi zijn. Haar favoriete tv – programma: Le Juste Prix! Jérome houdt van… Chantal!

Veel verhaal, decor en woorden hebben ze niet nodig, want zonder een verstaanbaar woord brengen ze je de lach. Echt circustheater!

Soms subtiel, soms hilarisch om je vingers van af te likken. Visuele en absurde humor voor de ganse familie!

Voor iedereen vanaf 5 jaar.Vlieg (logo kinderaanbod)

€9,00 / €6,00 (-26j) / €3,00 (t.e.m. 12j)

Koop hier je tickets.

Vorming

Rug-, schouder- en nekmassage
donderdag 21 en 28 maart, 19.30-22 uur

Veel spanningen zetten zich vast in je nek, schouders of rug en veroorzaken pijn, stijfheid of verkramping. Door alle spieren in die zone te masseren, zorg je voor een betere doorbloeding. Deze massage kan je klachten verlichten. Je ervaart zowel fysieke als mentale ontspanning. Bij deze massage lig je neer en gebruik je olie.

Je betaalt ter plaatse 2,00 euro aan de lesgeefster voor de olie. Meebrengen: ligmatje, 2 grote badlakens en een balpen.

Locatie:

CC Stroming

Prijs:

€22,00 / met korting: €11,00 (info: Vormingplus)

Inschrijven:

tot 11/03 op 03 775 44 84 van Vormingplus Waas-en-Dender

Betaling:

zo snel mogelijk na inschrijving op BE33 8916 7404 6946

I.s.m.:

Vormingplus Waas-en-Dender

Muziek

Bart Herman | Tussen ons gezegd en gezwegen
vrijdag 22 maart, 20 uur

‘Tussen ons’ dekt vele ladingen. Vooreerst de relatie tussen artiest en toeschouwer, een band die singer-songwriter Bart Herman hoog in het vaandel draagt. Seizoen na seizoen, show na show wordt zijn publiek, zijn groep vrienden van de rock and roll, groter en groter en dat stemt hem gelukkig. Daarom laat hij wederom iedereen zonder schroom en vol vertrouwen in zijn ziel kijken en geeft hij graag antwoord op de prangende vragen als ‘Hoe gaat het inmiddels tussen mij en haar? Hoe zit het tussen mij en mijn verleden, mijn toekomst, mijn dromen en fantasieën? Is er harmonie of sluipen er af en toe wel eens demonen tussen ons?’

Antwoorden doet hij met wat hij het beste kan en het liefste doet: zingen en vertellen. Oude en nieuwe liedjes van eigen hand, nu eens om mee te zingen, dan weer om in te verdrinken. En heel af en toe een sluiks uitstapje naar een sluimerend cowboy- en rock and rollverleden, maar dàt blijft uiteraard tussen ons.

i.s.m. Jeroen Events

www.bartherman.be

€18,00 / 12,00 (-26j)

Koop hier je tickets.

Humor

Steven Goegebuer | De man van morgen
zaterdag 23 maart, 20 uur

Op een dag. Op een waarlijk schone dag. Is het genoeg geweest. Op die dag beslist komiek Steven Goegebeur om het helemaal anders te doen. Vanaf nu zal niets nog hetzelfde zijn. Vanaf nu wordt alles, maar dan ook alles, beter. De ‘man van morgen’ is geboren. En je zal het geweten hebben. Want de man van morgen zal spreken. Zal gloedvol betogen hoe ook je jouw leven kan veranderen en verbeteren. De man van morgen zakt af naar vandaag om ook jullie allen de stralende toekomst binnen te leiden.

In zijn derde zaalshow brengt Steven Goegebeur op onnavolgbare wijze het relaas van een man die eindelijk het licht heeft gezien. In een wervelende vertelling over hoe om te gaan met ‘de toekomst’. Komt de toekomst ons toe? Moeten we alles plannen of leven we van dag tot dag? En vooral: kunnen we de toekomst veranderen? Volgens ‘De man van morgen’ wel.
Vanavond wordt jouw toekomst bepaald!

www.stevengoegebuer.be  

€15,00 / 9,00 (-26j)

Koop hier je tickets.

Tentoonstelling

Fotocollectief (c) Bert Van der LindenFotocollectief Stroming | Berlare Dorp van de Ronde
opening: zondag 31 maart, 11 uur

We eren de koers met een fototentoonstelling van Berlaarse wielrenners. Wielerprof of amateur wielrenner.
In hun beste wielrennersoutfit of weggemoffeld onder een dikke laag modder, stof of rennerszweet.

Fotografeer elke wielrenner van Berlare! We maken een tentoonstelling als lof aan deze mooie sport.
Stuur je foto naar ccstroming@berlare.be

De tentoonstelling loopt tot 31 mei.

Studio Zondag

The Joy of Jazz
zondag 31 maart, 19.30 uur (locatie: Cultuurcafé)

The Joy of Jazz (c) Koen DuysEen swingende jazzclub uit de jaren ‘40. Een warme, sensuele stem klinkt op, omringd door gepassioneerde muzikanten. Er wordt gedanst, gelachen, intens geluisterd en genoten.

Met dit concert brengen we deze feestelijke sfeer weer tot leven met onze favoriete songs uit de 100-jarige geschiedenis van de jazz. Juweeltjes van o.a. Dinah Washington, Nina Simone, Frank Sinatra en Ella Fitzgerald komen voorbij. Ze doen je wegdromen, ontroeren of geven zin om te swingen! Dàt is The Joy of Jazz!

gratis

Contact

CC Stroming:
052 43 25 50
cultuur.reserveren@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies