April 2019

Muziek

Guio Belcanto | Zo goed als alleen
vrijdag 26 april, 20 uur

Deze voorstelling wordt geannuleerd!

Belcanto (c) Geert BraekersToen Guido Belcanto 35 jaren geleden als straatzanger begon, was er niemand die dacht dat hij ooit zou uitgroeien tot een icoon van het Vlaamse lied ... waarschijnlijk ook Guido zelf niet. Hij voelde wel een heilig vuur in zich branden dat hem uiteindelijk deed geloven dat hij de man was die het levenslied van de ondergang moest redden. Hij beschouwde dit als zijn missie waarin hij, ondanks de vele kritiek en tegenkanting in de beginjaren, hardnekkig bleef volharden en dat geloof heeft hem uiteindelijk gebracht tot waar hij nu staat: een vaste waarde in het Vlaamse chanson, een invloedrijke figuur waar men niet omheen kan, een stroming op zich.

Drie decennia lang bleef hij verder bouwen aan een geheel oorspronkelijk repertoire waarin hij de liefde, het leed en de lust van het leven bezingt op een poëtische en ontroerende wijze die niemand onverschillig laat. Uit dit onwaarschijnlijk mooie repertoire van levensliederen en chansons brengt hij nu een selectie.

met: Guido Belcanto, Lieven Demaesschalck (gitaar, accordeon, piano) en Nicolas Rombouts (contrabas)

www.guidobelcanto.be

€16,00 / €10,00 (-26j)

Koop hier je tickets.

Studio Zondag

Skip the One
zondag 28 april, 19.30 uur (locatie: Cultuurcafé)

Skip The One is uw favoriete funkpopsouljazzrock cocktail bij het opkomen van de zwoele zomerzon.

Met invloeden van Wizards Of Ooze, Vulfpeck en old school helden als James Brown proberen deze 6 twentysomethings uit Gent uw benen in beweging te krijgen.

gratis

Contact

CC Stroming:
052 43 25 50
cultuur.reserveren@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies