September 2019

Tentoonstelling

Berlaars Salon
opening: donderdag 12 september, 20 uur

Ter gelegenheid van ons jubileum organiseren we het Berlaars salon in onze galerie. De tentoonstelling die tweejaarlijks plaatsvindt in het kasteelpark te Berlare, zal nu haar onderkomen vinden in ons huis. Ben je amateurkunstenaar en woon je in Berlare? Dan is dit jouw kans om je te presenteren aan een groter publiek.

Allerhande werk is welkom. Iedere deelnemer mag één kunstwerk aanbieden. Wil je meedoen? Neem contact met ons op via ccstroming@berlare.be.

De tentoonstelling loopt tot 3 november.

25 jaar CC Stroming

Feestavond
zaterdag 14 september, 19 uur

CC Stroming bestaat 25 jaar. Wij hebben alvast zin om dit ferm te vieren. We starten om 19 uur met een speciaal glaasje, nadien speelt het Jamaican Jazz Orchestra de pannen van het dak, met hun mix van jazz en reggae. Wie dan de smaak van het dansen te pakken heeft, kan zich volledig laten gaan met DJ Radio Martiko. Arabische funk, Griekse swing, Iraanse surf: het Gentse dj-duo Radio Martiko gaat wereldwijd in platenwinkels snuffelen, op zoek naar de coolste etnische dansmuziek. We hebben het op je heupen gemunt. Dat wordt dansen.

19 uur: feestelijke verwelkoming
20 uur: live band Jamaican Jazz Orchestra en special act
21.30 uur: dansavond met DJ Martiko en special act

http://jamaicanjazzorchestra.com
http://www.radiomartiko.be/

Tip: Spring op je fiets en doe je dansschoenen aan. (weinig parkeerplaats, lekkere drankjes, gezonde lucht)

gratis

25 jaar CC Stroming

CultuurStart
zondag 15 september, 14 uur (locatie: parking CC Stroming)

Carnivale!
Ter gelegenheid van de CultuurStart voor families toveren we onze parking om tot een kermisdorp met buitengewone installaties,
absurde intermezzi en prachtige attracties die door een vreemd kermisvolkje én de toeschouwer worden bediend en gemanipuleerd.

Kom het Animalium bezoeken, een zoo van (bijna) uitgestorven dieren of laat je (ver)voeren door een kleine zweefmolen met 4 unieke vliegmachines.

De circusschool, de bib en vele anderen zijn ook van de partij. Een grote knipoog naar het verleden, met een eigen invulling. Trek je retrojurkje of salopette aan en je krijgt een spie van onze overheerlijke feesttaart.

Berlare Cultoert is een activiteit die zich vooral richt op families met kinderen.

gratis

Studio Zondag

The Wizards
zondag 22 september, 21 uur (locatie: cultuurcafé)

The WizardsEen gevestigde waarde! The Wizards zijn opnieuw van de partij om een bruisende kermiseditie van Studio Zondag te verzorgen.

Klaar om je te laten overspoelen met de playlist van jouw dromen? Satisfaction guaranteed!

Schraap de keel, strek de benen en laat de rest over aan The Wizards.

gratis

Film

Into the wild
vrijdag 27 september

Helaas zijn de weergoden ons niet gunstig gezind en zijn we genoodzaakt om de film niet in openlucht te projecteren, maar deze te laten doorgaan in de zaal van CC Stroming om 19u30.

Contact

CC Stroming:
052 43 25 50
cultuur.reserveren@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies