Juni 2020

Klassiek

Loubry, Nolf & Ryckelynck| A Tale of Reeds
zondag 14 juni, 11 uur (locatie: kasteel Uitbergen)

A Tale of Reeds (c) Paul De CloedtDe geboorte van een nieuwe CD is altijd een blijde gebeurtenis in de wereld van de (klassieke) muziek. In juli 2019 duikt hoboïst Bram Nolf, samen met pianist Hans Ryckelynck en de bij leven al legendarische fagottist Luc Loubry de studio in voor de opname van ‘A Tale of Reeds’.

Op deze nieuwe schijf komen enkele hoogtepunten uit de Franse kamermuziekliteratuur (Francis Poulenc, Jean Françaix) voor hobo, fagot en piano. Verder Belgisch repertoire (Jean Absil, Jef Van Hoof, Marcel Poot) dat om onbegrijpelijke redenen tot op heden nog nooit opgenomen werd.

Alvorens de CD aan zijn reis rond de wereld begint (naast de digitale verdeling zorgt het label Phaedra ook voor een fysieke verdeling in de grootste muziekwinkels ter wereld, van Tokyo over Johannesburg tot New York) wordt hij zowaar in Berlare aan het publiek voorgesteld.

Bram Nolf, Luc Loubry en Hans Ryckelynck maken er een spetterend concert van! Achteraf krijg je de gelegenheid om jouw exemplaar door de drie heren te laten signeren…

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT !

Contact

CC Stroming:
052 43 25 50
cultuur.reserveren@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies