CultuurStart

zondag 15 september tussen 14 en 18 uur, parking CC Stroming

Ter gelegenheid van de CultuurStart voor families toveren we onze parking om tot een kermisdorp met buitengewone installaties, absurde intermezzi en prachtige attracties die door een vreemd kermisvolkje én de toeschouwer worden bediend en gemanipuleerd. Kom het Animalium bezoeken, een zoo van (bijna) uitgestorven dieren of laat je (ver)voeren door een kleine zweefmolen met 4 unieke vliegmachines.

Kermis is het ook op het podium. Want daar treden Piet Maris en Theophane Raballand op met ‘Ik en den Theo’. Twee mannen met een hoek af, een drumstel, een accordeon en tien liedjes om kei-luid mee te zingen. Dansen en springen mag. Of beter: moet! Echte muziek voor échte kinderen van 3 tot 93 jaar. Absoluut niet braaf, maar zeker ook niet stout. Bij ‘Ik en den Theo’ (her)bekijk je de wereld door kinderogen.

Tijdens de CultuurStart draait alles rond verbazing, een lach en bewondering. Daarom is ook het circusatelier van Dendermonde te gast. Kom proeven van circus en de verschillende circustechnieken en verspreid de circusvibe!

Een grote knipoog naar het verleden, met een eigen invulling. Trek je retrojurkje of salopette aan en je krijgt een spie van onze overheerlijke feesttaart.

www.machienerie.be
www.facebook.com/ikendentheo
www.sarakasi.be

gratis
 

Contact

cultuurdienst:
052 43 25 50
ccstroming@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies