Donkse Donderdagen

https://www.berlare.be/donkse-donderdagen.html

Wat?

Negen weken lang worden bezoekers op donderdagavond verrast met een klein maar fijn schouwspel en gezellige
randanimatie. Hélemaal gratis en perfect combineerbaar met een hapje en een drankje op een horecaterras.

Programma

Bij heel slecht weer verhuist de act mogelijks naar Festivalhal Donkmeer. Hou dan goed de Facebookpagina van Toerisme Berlare in het oog!

Vanaf juni vind je hier het programma van 2019. Hieronder het programma van 2018.

 • donderdag 5 juli
  19, 20 en 21 uur aan de bootjes
  TNT Crew: Adembenemende trampoline- act van bijzonder hoog niveau. Je herinnert je deze artiesten vast nog uit de finale van Belgium’s Got Talent 2016!
  Randanimatie: Clown Jojo
 • donderdag 12 juli
  19.30 en 20.30 uur mobiel
  Along Comes Mary: Hou je van swing, vrolijke lindyhop, stomende rock-’n-roll en gospel? Haal dan snel je bretellen en glimmende dansschoenen van onder het stof voor de grootste hits uit de jaren ’40, ’50 en ’60!
  Randanimatie: The Game Boy
 • donderdag 19 juli
  19.30 uur op het Kapelleplein
  Cirque Moustache: Een show vol sterke stuntmannen en knappe kunsten. In dit moderne circus voel je je helemaal snor en betoverd door de sfeer van weleer. Het aantal plaatsen in de circustent is beperkt, dus kom zeker op tijd!
  Randanimatie: De Peetjes
 • donderdag 26 juli
  18, 19.30 en 21 uur aan de bootjes
  Staal: In een bijzondere stalen constructie vertellen de artiesten van Fabuloka hun verhaal met woorden, partner- en luchtacrobatie, mime, bizarre uitvindingen en live muziek.
  Randanimatie: Clown Cobe
 • donderdag 2 augustus
  18 en 20 uur op parking Donkmeer
  Straatje van Buurvrouw: Kindervoorstelling waarin twee buurvrouwtjes in hun gezellige straatje op bezoek gaan bij leuke figuren zoals de Koekenbakkenoma, Mooie Mollige Dolly, Tony Timmerman en prinses Prudencia van Prot. (18 uur)
  Eureka: Ex-Belgisch goochelkampioen Stefan Paridaen (nóg een finalist van Belgium’s Got Talent 2016) en Piet Kusters (tovenaar van Iedereen Beroemd) combineren circustechnieken, goochelen, mentalisme en een portie absurd vernuft in een unieke show! (20 uur)
  Randanimatie: Hoed Hespeeld
 • donderdag 9 augustus
  19.30 en 21 uur aan de bootjes | HEVIGE REGEN > FESTIVALHAL DONKMEER
  2 Schuune Tuupe: Koen Dewulf (een kei in muziek en cabaret) en Kurt Burgelman (zanger-gitarist bij Biezebaaze) zijn multigetalenteerd, hebben een torenhoge podiumuitstraling en een gigantisch charisma.
  Randanimatie: Orgelman Eugène
 • donderdag 16 augustus
  18 en 20.30 uur op de picknickweide
  Pieraat Kwaad: Kindervoorstelling over een kleine piraat die altijd maar boos is en niet goed om kan met dingen die niet verlopen zoals hij het wenst. Kunnen de kinderen in het publiek de piraat leren om niet meer kwaad te zijn? (18 uur)
  Curiosa: Ex-Belgisch goochelkampioen Stefan Paridaen neemt je op humoristische en chaotische wijze mee in de fascinerende wereld van de mediums en charlatans van begin vorige eeuw. Na deze interactieve en intrigerende voorstelling rest er slechts één vraag: hoe kan dit? (20.30 uur)
  Randanimatie: Camera Obscura
 • donderdag 23 augustus
  19.30, 20.15 en 21 uur mobiel
  She’s Udenhout: Pop, latin, ballad, rock, jazz, bigband... Dit gezellige en energieke orkest is een lust voor het oor én het oog en is bovendien bijzonder veelzijdig. Ambiance verzekerd!
  Randanimatie: Chakra Bazaar
 • donderdag 30 augustus
  20.50 uur aan de bootjes (De vurige act komt nóg beter tot zijn recht in het donker, daarom starten we een tikkeltje later dan op de flyer vermeld staat)
  Fiammifero: In dit vurig verhaal over verliefdheid brengt vuurspuwer Peter Gusta samen met Nila Hoop een zachte ode aan de magie van vuur.
  Randanimatie: Vuurelf

Contact

dienst citymarketing:
052 43 25 60
citymarketing@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies