Dorp van de Ronde 2020: activiteiten en evenementen aanvragen

Wat?

Berlare mag zich voor 2020 en 2021 nogmaals Dorp van de Ronde noemen. Flanders Classics en Golazo Sports, organisatoren van de Ronde van Vlaanderen, menen (terecht!) dat Berlare veel potentieel heeft om deze titel twee jaar langer te voeren.
We pakken een vierde keer uit in aanloop naar de Ronde van Vlaanderen op zondag 5 april 2020.

Heel wat verenigingen en ondernemers hebben plannen om er een groot feest van te maken. Op de dag zelf en/of op de dagen en weken ervoor.

Fijn. Gemeente Berlare probeert een evenwicht te vinden tussen al dat enthousiasme en de (veiligheids)richtlijnen van de hogere overheid.

Hiervoor kan je je aanmelden tot 1 februari 2020.

In de loop van februari krijgen aanvragers een principiële goedkeuring of een gemotiveerde weigering. Uiterlijk op 20 maart 2020 verleent het college van burgemeester en schepenen de definitieve vergunningen, al dan niet met bijkomende voorwaarden met betrekking tot veiligheid, financiën (bijvoorbeeld belasting op inname openbaar of privaat domein) en de richtlijnen van organisator Flanders Classics.

Hoe aanvragen?

  • Aanvraagformulier afdrukken, invullen en bezorgen aan dienst vergunningen, Dorp 22, of scannen en (met handtekening(en)) e-mailen naar vergunningen@berlare.be.

Meer info

  • Naar het aanvraagformulier (pdf);
  • We proberen een totaalzicht te krijgen op de dynamiek die ontstaat naar aanleiding van Dorp van de Ronde/Ronde van Vlaanderen. Dus ook wie een maand lang een Rondemenu op zijn kaart zet, een filmavond houdt met de meest heroïsche aankomsten, een bikewash houdt, ... laat dat best weten. Ook om jullie actie op te nemen in de gemeentelijke communicatie rond Dorp van de Ronde.

Contact

dienst vergunningen:
052 43 25 15
vergunningen@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies