HOOGTIJ, feest in de Scheldevallei

Hoogtij in een ander jasje

Maar liefst zeventien gemeenten, waaronder Berlare, keken er opgetogen naar uit om op zondag 21 juni samen feest te vieren tijdens een dag vol beleving op en langs het water. Er zouden tal van activiteiten plaatsvinden om met het hele gezin te genieten van onze prachtige streek en haar unieke natuur, volop in ontwikkeling.
Een uitzonderlijk (Corona)jaar vraagt om uitzonderlijke maatregelen. En dus werken we volop aan een alternatief om op een veilige manier te kunnen genieten van de schoonheid langs Schelde, Durme en Rupel.
Hou de website https://www.hoogtijscheldevallei.be/ in de gaten.

21 juni 2020 organiseert Regionaal Landschap Schelde-Durme samen met vele partners de tweede editie van het jaarlijkse evenement ‘Hoogtij, feest in de Scheldevallei’. Een dag die in het teken zal staan van de Schelde, haar zijrivieren en al haar troeven. In het verleden, gebeurde dit onder de naam ‘Scheldehappening’. Die dag kwamen duizenden omwonenden samen om de Schelde al fietsend, varend en wandelend te verkennen. We zijn dan ook verheugd dat we hier een nieuw leven in kunnen blazen, mede dankzij (gedeeltelijke) Europese steun. Het algemene concept blijft onveranderd: een buitenevenement aan het begin van de zomer om de Schelde te leren kennen: al varend, wandelend en fietsend.

Ontdek hier binnenkort wat er in Berlare te beleven valt.

Contact

dienst citymarketing:
Donklaan 123 (nabij A. Nelenpad)
9290 Berlare
052 43 25 60
citymarketing@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies