Tabl'eau

Opening toeristisch seizoen afgelast

De opening van het toeristisch seizoen dat plaatsvindt tijdens het paasweekend, is afgelast omwille van de maatregelen die getroffen worden om de verspreiding van het coronavirus in te perken. 

Wat?

Tijdens het Paasweekend viert de Donk traditioneel de opening van het nieuwe toeristische seizoen. Het hele weekend lang is er van alles te beleven op en langs het Donkmeer.
Met Tabl'eau steekt gemeente Berlare de opening van het toeristisch seizoen in een nieuw kleedje. Eentje met verfpotten, sculpturen en schildersezels om de kunstsfeer naar het Donkmeer te brengen. Een vrolijke driedaagse voor jong en oud.

Meer info

Het volledige programma ontdek je hier (pdf). 

Paaseierenzoektocht

De paaseierenzoektocht is afgelast omwille van het coronavirus.

Kunstmarkt zoekt kunstenaars

Op Paasmaandag 13 april toveren we de voorkant van het Donkmeer om tot een gezellige kunstmarkt in openlucht, geïnspireerd op het Parijse Montmartre. Iedereen is welkom om tussen 14 en 17 uur een kijkje te komen nemen en te struinen langs de verschillende kunstige standjes.

Geen kunstmarkt zonder kunst natuurlijk en daarom gaan we op zoek naar kunstenaars. Het gaat hier zowel om schilders, beeldhouwers, fotografen als keramiekers, juwelenontwerpers en kledingontwerpers.
Heb jij zin om je werk tentoon te stellen en/of te verkopen? Dat kan, en helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven voor 20 maart. Materiaal voor je standplaats dien je zelf te voorzien. (Tafel, stoelen, eventueel tent,...)

Heb je trouwens een kunstwerk met als thema Donkmeer staan? Dan kan je dit vanaf de paasvakantie tot het begin van de zomer komen exposeren in Onthaalpoort Donkmeer. Stuur dan een foto van je kunstwerk met afmetingen voor 13 maart door naar citymarketing@berlare.be en kort daarna laten we je we weten of jouw kunstwerk een tijdelijk plaatsje in Onthaalpoort Donkmeer krijgt.

Contact

dienst citymarketing:
Donklaan 123 (nabij A. Nelenpad)
9290 Berlare
052 43 25 60
citymarketing@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies