Jouw droomhuis? De renovatieadviseur komt aan huis!

Wat?

Iedereen die ooit een huis gerenoveerd heeft, weet het: er zijn een heleboel moeilijke beslissingen te nemen. Hoe maak je je woning energiezuinig? Is zonne-energie iets voor mij? Regenwater gebruiken, een groendak, dak en gevels isoleren … Door van bij het begin van het proces vooruit te kijken, een plan te maken en doordacht te kiezen, realiseer je stapje voor stapje je droomhuis.
De renovatieadviseur van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen helpt Oost-Vlamingen die hun verbouwing op een duurzame manier willen aanpakken.De adviseur spreekt met jou af op de werf. Zo krijg je advies dat perfect op maat is, gemakkelijk, objectief en betrouwbaar.

Mijn warm huis

Via de online tool 'Mijn Warm Huis' kan je zelf berekenen hoe energiezuinig je huis is. Beantwoord enkele eenvoudige vragen, de tool doet de rest. Een eenvoudig en gepersonaliseerd stappenplan geeft per ingreep een overzicht van de geschatte investeringskost, de beschikbare premies en de jaarlijkse energie– en CO2 besparing.

Inschrijven

Anderhalf uur renovatieadvies is volledig gratis. De gemeente Berlare en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen nemen de volledige kost op zich.
Inschrijven doe je hier. Een adviseur neemt dan contact met je op voor een afspraak.

Contact

dienst vergunningen:
052 43 25 15
vergunningen@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies