Rioleringsproject Bontinckstraat

Wat?

De Bontinckstraat is in onze gemeente een van de laatste straten zonder openbaar rioleringsnet.
Daar komt nu verandering in door de aanleg van een nieuw gescheiden rioleringsstelsel. Ook de Loereveldstraat en de Baron Tibbautstraat maken deel uit van dit project, net zoals een aantal straten op grondgebied Laarne. Gezien de omvang van het project coördineert Aquafin deze werken.

  • Via de projectpagina op de website van Aquafin blijf je verder op de hoogte van de verkeersmaatregelen en de fasering van de werken.
    TIP! Schrijf je via deze projectpagina in op de digitale nieuwsbrief over de werken.

-----------------------------------------------------------------------------------------

> Update 25 september 2020

Op maandag 5 oktober 2020 start Aquafin de werken voor het rioleringsproject Bontinckstraat-Loereveldstraat. Deze werken verlopen in verschillende fasen en zullen in de beginfase sterke verkeershinder met zich meebrengen. Via de projectpagina op de website van Aquafin blijf je op de hoogte van de verkeersmaatregelen en de fasering van de werken.

> Update 8 september 2020

De werken gaan binnenkort van start. De communicatie is in volle voorbereiding.

> Update 15 juli 2020

De rioleringswerken in de Bontinckstraat starten pas begin oktober. De omwonenden ontvangen een infobrief met de gewijzigde stand van zaken.

> Update 21 april 2020

Tussen 23 en 30 april 2020 wordt er een verbindingsput gemaakt voor de aanleg van de nutsleidingen. Hiervoor zullen de berm, het fietspad, de parkeerstrook en de eerste rijstrook tijdelijk en over een afstand van 50 meter ingenomen worden. Het verkeer wordt beurtelings doorgelaten met verkeerslichten. Fietsers worden op de rijbaan geleid.
 
Meer info via Hinder in Kaart.

> Update 21 november 2019

Vanaf deze maand zijn er al voorbereidende werken van de verschillende nutsmaatschappijen opgestart. Deze werken kunnen plaatselijk het doorgaand verkeer bemoeilijken.

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies