Jeugdaanbod 2019 - 2020

Krijg de cultuurkriebel in CC Stroming!

CC Stroming staat al jaren garant voor een gevarieerd en uitgediept cultuuraanbod voor kinderen. Maar we breiden elk jaar uit.

Kinderen prikkelen, verrassen en hun creativiteit aanwakkeren. Dat doen we met theater, muziek, humor en workshops. Dit alles kan je beleven met je ouders, broers en zussen of familie, maar natuurlijk ook met je klasgenoten.
Circus, theater, performance, muziek of film? Aan jou de keuze. Meer dan 15 jeugdvoorstellingen staan op het programma tijdens de weekends en vakantieperiodes. Als je met je klas op stap wil, dan kan je kiezen uit twee voorstellingen voor jouw leeftijd. We programmeren per graad twee voorstellingen en dit vanaf de eerste kleuterklas tot het zesde leerjaar. 

De CultuurStart gaat ter gelegenheid van ons 25 jaar jubileum door op de parking van CC Stroming op zondag 15 september.  Voor het eerst plannen we een kampje tijdens de krokusvakantie. Maandag en dinsdag 24 en 25 februari kunnen kinderen tussen 6 en 10 jaar er terecht voor het filmfestival.
Hou je van stilte of poëzie, dan is de stiltewandeling of een workshop creatief schrijven iets voor jou?
Hou je meer van actie, misschien eens komen kijken naar het concert Badaboem, Percussive of wat dacht je van de film De Poort der zielen? Lekker griezelen op Halloween...
Voor de CutluurStart bouwen we een kermisdorp en ook tijdens de kermis van Overmere zijn we van de partij met een vuurperformance in het Boerenkrijgpark. Dit kan je niet missen! 


Het programma kan je hier downloaden of lezen.Vlieg (logo kinderaanbod)

Contact

CC Stroming:
052 43 25 50
cultuur.reserveren@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies