Jeugdaanbod 2018 - 2019

Krijg de cultuurkriebel in CC Stroming!

CC Stroming staat al jaren garant voor een gevarieerd en uitgediept cultuuraanbod voor kinderen. Maar we breiden elk jaar uit. Dit seizoen kan zelfs een baby vanaf 3 maanden bij ons zijn eerste theaterbeleving ervaren in een knusse speelruimte, ingericht door theater De Spiegel.

Kinderen prikkelen, verrassen en hun creativiteit aanwakkeren. Dat doen we met theater, muziek, humor en workshops. Dit alles kan je beleven met je ouders, broers en zussen of familie, maar natuurlijk ook met je klasgenoten.

De gezinsfietstocht Berlare Cultoert kent een waardevolle opvolger. De CultuurStart gaat door op zondagnamiddag 2 september in de oranjerie van het kasteel te Berlare. Het staat volledig in het teken van ervaren en beleven. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen zich naar hartelust uitleven. De boomgaard van het kasteel wordt omgetoverd tot een speelparadijs.
Ook onze partners van de bib en de KUNSTacademie nemen hieraan deel.

Drie films en een vijftal podiumvoorstellingen vervolledigen het programma tijdens de weekends en vakantieperiodes.

Als je met je klas op stap wil, dan kan je kiezen uit twee voorstellingen voor jouw leeftijd. We programmeren per graad twee voorstellingen en dit vanaf de eerste kleuterklas tot het zesde leerjaar.

We hopen jullie met een lach te ontvangen in ons CC!

Het programma kan je hier lezen of downloaden.Vlieg (logo kinderaanbod)

Contact

CC Stroming:
052 43 25 50
cultuur.reserveren@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies