Ondersteuning lokale horeca tijdens corona-crisis

De maatregelen van de federale overheid om de verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben een zeer zware impact op de lokale horeca.

  • Gemeente Berlare probeert te helpen waar mogelijk:
    • De initiatieven die lokale horecazaken nemen (afhaal, levering aan huis, aangepaste openingsuren…) en die op sociale media verschijnen, kunnen gedeeld worden op de Facebook- en Instagrampagina van Berlaarse Boodschappen. Dit zijn open accounts waar handelaars en klanten informatie kunnen delen.
    • Op www.berlaarseboodschappen.be bundelen lokale ondernemers Hans Demeyer (Breinpiraten) en Stefaan Joos (IOOS) de lokale handelszaken waar je nog terecht kan en die volgens de richtlijnen van de federale overheid aan het werk mogen blijven. Staat jouw zaak er nog niet tussen? Registreer je gratis via deze link.
  • Steun Horeca Vlaanderen is een overkoepelend initiatief van Horeca Vlaanderen voor zowel uitbaters van horecazaken als consumenten. Hierop kunnen horecazaken gratis hun informatie registreren. Als consument zie je welke horecazaken zich geregistreerd hebben en afhaalmaaltijden voorzien of maaltijden bezorgen. 
Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies