't Einde van de Zomer

zaterdag 1 september vanaf 16 uur, oranjerie kasteel Berlare

De derde editie van het muziekfestival gaat terug door in de boomgaard van het kasteel te Berlare. Gezellig samenzijn met vrienden en familie en een leuke avond beleven met goeie muziek, veel sfeer en lekkere hapjes. Daar draait het om.

Het festival start met de Aalsterse band Sisters on sofa. Zij brengen een gevarieerd programma met covers for lovers. De line-up vervolgt met O bain-marie. Helder, ruw en krachtig. Drie stemmen, één gitaar, een eerder eigenzinnige contrabassist en een drum. Een snuifje soul, rauwe jazz-teentjes, zeemzoeterige zuiderse reggae… Met de voorlaatste band Booty Call gaan we nog iets steviger en afsluiten doen we met de sfeervolle ambiance muziek van Chez Kit. Voor ieder wat wils.

Luisterpubliek, dansers, denkers, voelers, maar vooral genieters zullen zich tegoed doen. Het Spaanse gezelschap Espactacle Spectacular brengt een levensgroot labyrint. Een zee van gekleurde muren vol uitdagingen en gesloten deuren, met maar 1 uitgang. Verloren lopen is nog nooit zo fun geweest! Een festival dus voor jong en oud!

Berlaarse jeugdverenigingen verzorgen de catering.

Contact

cultuurdienst:
052 43 25 50
ccstroming@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies