Triatlon

Kwarttriatlon

De 36ste editie van de kwarttriatlon gaat door op zaterdag 1 augustus 2020. Dit jaar is er een NIEUWE LOCATIE! De start en aankomst gaan door op Provinciaal domein Nieuwdonk.

Het is een individuele triatlon met volgende afstanden: 1km zwemmen, 45km fietsen en 11km lopen in en rond de Nieuwdonk.

Trio-triatlon

Wie is de snelste club, vereniging, ploeg, familie of vriendengroep van Berlare? Ontdek het via deze aflossingstriatlon in en rond de Nieuwdonk. Ploegen bestaan uit drie personen: de eerste moet 300m zwemmen, de tweede 15km fietsen en de laatste 5km lopen.

Ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen voor de beste Berlaarse familie en vereniging!

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via https://www.isbapp.be/lid/triatlon/f?p=114:100:0:::100:P100_COMP:11803

Als de wedstrijd niet kan doorgaan omwille van de corona-maatregelen zorgen we voor een 100% terugbetaling.

Hieronder vind je een lijst van de verschillende inschrijvingsvoorwaarden. Opgelet: er is een beperkt aantal deelnemers.  

De inschrijvingen starten op 1 april voor gelicentieerden en inwoners van Berlare. Vanaf 1 mei kunnen ook niet-gelicentieerden en niet-inwoners zich inschrijven.    

  • Inschrijvingslink (externe website): 
    • Nieuw: eerst registreren op de website alvorens te kunnen inschrijven. Dit gebeurt via het platform 3ntrance (zie inschrijvingslink). 
  • Kostprijs: 25,00 euro voor gelicentieerde atleten (leden van VTDL), 45,00 euro voor niet-leden en niet-inwoners (25,00 euro inschrijving + 20,00 euro daglicentie). 
  • Er kan betaald worden via overschrijving ofwel via online banking:
    • Via overschrijving dient de niet-gelicentieerde atleet eerst een daglicentie te betalen aan de VTDL, pas daarna kan de wedstrijdinschrijving vervolledigd worden. 
    • Via online banking kunnen de deelnemers de betaling in één keer in orde brengen. 
  • Bij vragen of problemen bij de inschrijvingen: info@triatlon.vlaanderen.be 

Contact

dienst vrije tijd:
052 43 25 40
sport@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies