Triatlon

Wat?

De 35ste editie van de kwarttriatlon in en rond het Donkmeer vindt plaats op zaterdag 3 augustus 2019. Startschot om 13.30 uur voor 1,5 km zwemmen, 45 km fietsen en 10,5 km lopen.

Hoe inschrijven?

Het inschrijven gebeurt via Triatlon Vlaanderen. Hieronder vind je een lijst van de verschillende inschrijvingsvoorwaarden. Opgelet: er is een beperkt aantal deelnemers.  

De inschrijvingen starten op 6 april voor gelicentieerden en inwoners van Berlare. Vanaf 7 mei kunnen ook niet-gelicentieerden en niet-inwoners zich inschrijven.    
Opgelet: er is een beperkt aantal deelnemers. 

  • Inschrijvingslink (externe website): 
    • Nieuw: eerst registreren op de website alvorens te kunnen inschrijven. Dit gebeurt via het platform 3ntrance (zie inschrijvingslink). 
  • Kostprijs: 25,00 euro voor gelicentieerde atleten (leden van VTDL), 45,00 euro voor niet-leden en niet-inwoners (25,00 euro inschrijving + 20,00 euro daglicentie). 
  • Er kan betaald worden via overschrijving ofwel via online banking:
    • Via overschrijving dient de niet-gelicentieerde atleet eerst een daglicentie te betalen aan de VTDL, pas daarna kan de wedstrijdinschrijving vervolledigd worden. 
    • Via online banking kunnen de deelnemers de betaling in één keer in orde brengen. 
  • Bij vragen of problemen bij de inschrijvingen: info@triatlon.vlaanderen.be 

Ingekort zwemparcours

Op advies van de Vlaamse Milieu Maatschappij nam onze Burgemeester het besluit om waterrecreatie in een straal van 100m rond de bloei/drijflaag te verbieden, waardoor wij genoodzaakt zijn om het zwemparcours in te korten. Het zwemonderdeel zal dit jaar maar 1000m zijn. Wij houden jullie op de hoogte van de eventuele wijzigingen. 

Verkeersmaatregelen

Tijdens de triatlon geldt er een verkeerverbod langs het hele parcours en de parkings aan het Donkmeer. Meer info over de verkeershinder vind je via deze link.

Contact

dienst vrije tijd:
052 43 25 40
sport@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies