Werken bij gemeentebestuur

De gemeente Berlare beschikt over ca. 110 personen die instaan voor de dienstverlening aan de inwoners en het omzetten van beleidsbeslissingen in realisaties.
Daarvoor zijn mensen nodig met verschillende kwaliteiten: sommigen zetten achter de schermen de lijnen uit; anderen steken op het terrein de handen uit de mouwen of zijn minutieus in administratie.

Spontane sollicitaties
Zou je graag voor de gemeente Berlare werken, maar zijn er momenteel geen (passende) vacatures? Stel je dan spontaan kandidaat. Vul hier je gegevens in, dan contacteren we jou wanneer er een vacature is.

Vacature tijdelijk voltijds vrijetijdsconsulent (B1-B3)

Om het zwangerschapsverlof van één van de vrijetijdsconsulenten op te vangen, gaat de gemeente Berlare op zoek naar een tijdelijke vrijetijdsconsulent (B1-B3) voor de dienst vrije tijd.
Het betreft een tijdelijke functie met contract bepaalde duur (van 1/03/2019 tot en met 31/08/2019). Beschikbaarheid vanaf 1 maart is noodzakelijk.

Interesse? Aarzel dan niet om uiterlijk zondag 3 februari te solliciteren via deze link. Meer info vind je hier.

Vacature poetshulp / huishoudhulp / interieurverzorg(st)er

Bij het gemeentebestuur en het OCMW van Berlare werken wel 45 interieurverzorgers, huishoudhulpen en poetshulpen. Om de afwezigheid van enkele collega’s in de toekomst op te vangen, zijn gemeente en OCMW Berlare op zoek naar een tijdelijke poetshulp/huishoudhulp/interieurverzorg(st)er (m/v/x), en dit met een verkorte selectieprocedure. De kans is reëel dat dit tijdelijke contract verlengd kan worden.
De indiensttreding is bespreekbaar en afhankelijk van de noodzaak. Het gaat om contractuele functies (E1/E3) bij het gemeentebestuur of het OCMW-bestuur. Het kan om zowel voltijdse als deeltijdse functies gaan.
Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren via deze link. Meer info vind je hier.

Vacature IBO-begeleiding

Om de afwezigheid van enkele collega’s in de buitenschoolse kinderopvang in de toekomst op te vangen is gemeente Berlare op zoek naar deeltijdse contractuele begeleiders (M/V), en dit met een verkorte selectieprocedure. De kans is reëel dat dit tijdelijke contract verlengd kan worden.
De indiensttreding is bespreekbaar en afhankelijk van de noodzaak. Het gaat om contracten van 19 of 28,5u per week.
Je hebt een groot hart voor kinderen en je kan de nodige diploma’s/attesten voorleggen? Aarzel dan niet om te solliciteren via deze link. Meer info vind je hier.

Contact

personeelsdienst:
09 337 50 46
personeelsdienst@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies