Kerstmarkt Berlare zaterdag 21 december

Wat?

Met de eindejaarsperiode in aantocht, organiseert het gemeentebestuur naar jaarlijkse gewoonte een kerstmarkt te Berlare. Dezegaat door op zaterdag 21 december van 16 tot 22 uur aan het kerkplein te Berlare

Nieuwe locatie

Vanwege het grote aantal inschrijvingen (29 standen) werd in 2018 de maximale bezetting van het binnenplein van het kasteelpark bereikt.
Daarnaast heeft het Kasteelpark een vochtige ondergrond. Hierdoor werd het domein zeer modderig, met beschadigingen van de grasterreinen tot gevolg.
Hierdoor besliste het college van burgemeester en schepenen om voor de editie van 2019, de locatie te wijzigen naar het kerkplein).

Om alle vragen te beantwoorden rond deze locatiewijziging, wordt een overlegmoment gepland op woensdag 27 november 2019 om 19 uur in het gemeentemagazijn Berlare (Bollewerkstraat 34 te 9290 Berlare).
Iedereen die geïnteresseerd is in het verkrijgen van een standplaats op de kerstmarkt, is van harte welkom om deel te nemen aan dit overlegmoment.

Overlegmoment

Om de kerstsfeer en het aanbod te bevorderen, kunnen ook lokale handelaars een stand verkrijgen op deze kerstmarkt. Hun aanbod mag echter geen ter plaatse te consumeren goederen bevatten. De eet-en drankstandjes blijven dus enkel voorbehouden aan de verenigingen. Verenigingen zijn vrij om ook andere kerstgerelateerde artikelen aan te bieden.

Het gemeentebestuur zorgt voor stroom- en wateraansluiting, verenigingen zorgen zelf voor een tent en de aankleding van de stand.

Standplaats verkrijgen

Om een standplaats te verkrijgen kunt u zich kandidaat stellen door het inschrijfformulier vóór 4 december 2019 volledig ingevuld terug te bezorgen bij de gemeente Berlare t.a.v. dienst citymarketing, Dorp 22, 9290 Berlare of via citymarketing@berlare.be.

Meer info

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies