Vanaf 7/11: verkeershinder Kamershoek

Update 22/11: huisvuil wordt terug aan woning opgehaald

De werken verlopen vlot. Hierdoor zijn de kruispunten met Damweg en Ridderstraat opnieuw toegankelijk voor de vrachtwagens van Verko.
Bewoners van Ridderstraat en Damweg zijn niet meer verplicht om het huisvuil (gele zakken, rolcontainers, papier en karton) naar het ophaalpunt te brengen, maar mogen het opnieuw aan hun woning plaatsen.

Wat?

Vanaf maandag 7 november starten op Kamershoek aanpassingswerken aan de waterleiding en de aanleg van glasvezelkabel in opdracht van De Watergroep. De werken duren ongeveer 9 weken.

Verkeersmaatregelen

  • Kamershoek wordt afgesloten tussen het kruispunt met de Gentsesteenweg en het kruispunt met Schuitje/Turfputstraat/Koolstraat.
  • Voor doorgaand verkeer van en naar Zele wordt een omleiding in beide richtingen voorzien via Dorp/Nieuwstraat - Blauwhofdreef - Donklaan - Dendermondse Steenweg - Gentsesteenweg (N445 en N467)
  • Plaatselijk verkeer is toegelaten.
  • Voetgangers hebben doorgang en fietsers hebben beperkte doorgang (afstappen).

Bewonersbrieven extra toelichting

De bewonersbrief die de aannemer bedeelde maakt geen onderscheid tussen bewoners van de werfzone en de huizen daarbuiten. Dit zorgt voor verwarring bij bewoners buiten de werfzone en verduidelijken we hieronder.
De werfzone is de rode lijn op het plan en de instructies gelden enkel voor die bewoners.

  • Enkel de mensen binnen de werfzone (ook bewoners van Ridderstraat en Damweg!) moeten hun afval naar de 2 locaties brengen zoals vermeld in de brief. Voor alle andere bewoners buiten de werfzone kan de huisvuilophaling (Verko en IDM) doorgaan zoals gebruikelijk.
  • De vraag van De Watergroep om een schets te maken van waar de aansluitingen van de woning zich bevinden is ook enkel gericht aan de bewoners in de werfzone. De andere bewoners mogen deze vraag negeren.

Werfzone

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies