Start uitrol fibernetwerk

Wat?

Het Vlaamse nutsbedrijf Fiberklaar rolt binnenkort een open glasvezelnetwerk uit in Berlare. Internet via zo’n netwerk is altijd stabiel en razendsnel, wat goed van pas komt in tijden van thuiswerken, streamen en gamen in hoge kwaliteit.
 
Tijdens de uitrol kan je als inwoner je woning gratis laten aansluiten op het netwerk. Dat gebeurt via een fiberkabel die binnenkomt in je woning en een fibercontactdoos die op het netwerk in de straat wordt aangesloten.

Timing

Aannemer Solutions30 start in opdracht van netwerkbeheerder Fiberklaar vanaf vrijdag 28 april met huisbezoeken om te kijken waar de fiberkabel kan binnenkomen in de woning en waar de fibercontactdoos kan geïnstalleerd worden.
 
De huisbezoeken zullen enkele maanden in beslag nemen. Het kan dus wel even duren vooraleer de aannemer bij jou komt aanbellen.
Maak je liever een afspraak? Dat kan via www.fiberinjebuurt.be

Meer info

  • www.fiberklaar.be/berlare
  • solutions30@fiberklaar.be en 0800 15 905 voor alle vragen over de aanleg, home surveys en eventuele klachten (schade of andere problemen)
  • service@fiberklaar.be en 078 31 99 87 voor alle vragen over fiber
  • Bewoners van de straten waar gewerkt wordt krijgen 5 dagen op voorhand ook een brief in de brievenbus met meer info over de start van de werken in hun straat.


De technici dragen tijdens de huisbezoeken kledij met het logo van Fiberklaar en hebben een legitimatiebadge.

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies