Uitrol glasvezelnetwerk

Wat?

Het Vlaamse private nutsbedrijf Fiberklaar rolt momenteel een open glasvezelnetwerk uit in Berlare. Internet via zo’n netwerk is erg snel en stabiel.
 
Tijdens de uitrol kan je als inwoner je woning gratis laten aansluiten op het netwerk. Dat gebeurt via een fiberkabel die binnenkomt in je woning en een fibercontactdoos die op het netwerk in de straat wordt aangesloten.

Let wel: Fiberklaar is een privaat initiatief, je bent als inwoner niet verplicht om aan te sluiten.

Timing

Aannemer Solutions30 startte eind april in opdracht van netwerkbeheerder Fiberklaar met huisbezoeken om te kijken waar de fiberkabel kan binnenkomen in de woning en waar de fibercontactdoos kan geïnstalleerd worden.
 
Die huisbezoeken nemen enkele maanden in beslag. Het kan dus wel even duren vooraleer de aannemer bij jou komt aanbellen.
Maak je liever een afspraak? Dat kan via www.fiberinjebuurt.be

Meer info

  • www.fiberklaar.be/berlare
  • solutions30@fiberklaar.be en 0800 15 905 voor alle vragen over de aanleg, home surveys en eventuele klachten (schade of andere problemen)
  • service@fiberklaar.be en 078 31 99 87 voor alle vragen over fiber
  • Bewoners van de straten waar gewerkt wordt krijgen 5 dagen op voorhand ook een brief in de brievenbus met meer info over de start van de werken in hun straat.


De technici dragen tijdens de huisbezoeken kledij met het logo van Fiberklaar en hebben een legitimatiebadge.

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies