Bekendmaking openbaar onderzoek omgevingsvergunning

Strijdamstraat 6A, 9290 Berlare

De Rudder Niki - Haentjens Kwinten, hebben een aanvraag ingediend voor:

  •         bouwen van een woning - afwijking dakvorm en bijgebouw

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 17 juli 2024 tot en met 15 augustus 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Kalkense Meersen  (Uitbergen - Overmere)

Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (MVG) Agentschap voor Natuur en Bos, heeft een aanvraag ingediend voor:

  • reliëfwijziging - recreatieve verbinding - slibruiming - wijziging vergetatie of kleine landschapselementen

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 12 juli 2024 tot en met 10 augustus 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Maaidonk, 9290 Berlare

Provincie Oost-Vlaanderen, heeft een aanvraag ingediend voor:

  •         aanleg amfibieënpoel

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 10 juli 2024 tot en met 8 augustus 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Mosseveldstraat 42, 9290 Berlare

de heer Leys Joren, heeft een aanvraag ingediend voor:

  •         opdelen in 2 loten voor halfopen bebouwing

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 28 juni 2024 tot en met 27 juli 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Jan Baptist Courtmansstraat 33, 9290 Berlare

Valck Guy - Valck Geert, hebben een aanvraag ingediend voor:

  •         verkavelen 2 loten

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 26 juni 2024 tot en met 25 juli 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Frankrijkstraat 18, 9290 Berlare - Frankrijkstraat 16, 9290 Berlare - Frankrijkstraat 22, 9290 Berlare

BVBA DIWIS heeft een aanvraag ingediend voor:

  •         slopen van gebouwen, bouwen van meergezinswoning (5 appartementen) met ondergrondse parkeerruimte

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 26 juni 2024 tot en met 25 juli 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Lindestraat, 9290 Berlare

NV O.D.M., heeft een aanvraag ingediend voor:

  •         verontdieping plas

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 20 juni 2024 tot en met 19 juli 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Spinnerijstraat 43, 9290 Berlare

Sean Dhondt heeft een aanvraag ingediend voor:

  •         plaatsen omheining

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 18 juni 2024 tot en met 17 juli 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Contact

dienst vergunningen:
052 43 25 15
vergunningen@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies