CC Stroming

CC Stroming is een gemeenschapscentrum met een uitgebreid eigen programma. Theater, muziek, tentoonstellingen, workshops, ... Daarnaast zijn derden-gebruikers welkom voor hun activiteiten. Doorblader onze seizoensbrochure. Bekijk je ons programma liever op een gedrukt exemplaar. Stuur een mailtje met je adres en we versturen een brochure per post. 

CC Stroming stapt in proefproject 'vervoer op maat'

Je wil naar het theater maar denkt er niet te geraken? Of na de voorstelling niet meer thuis te kunnen? Geen nood! Dit theaterseizoen bieden we je voordelig vervoer op maat aan. Dit proefproject is een initiatief van VZW Mobar, CC Stroming en het departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse overheid.
 
Klant is koning. Met het project ‘basisbereikbaarheid’ vertrekt Vlaanderen vanuit de vervoersvraag van burgers en bedrijven.  Zo gaan we voor een bruisende, actieve en welvarende samenleving. Iedereen moet zich kunnen ontplooien, werken, naar school gaan, spelen, winkelen en ontspannen. Meer info over basisbereikbaarheid vind je op  http://www.basisbereikbaarheid.be

Contact

CC Stroming is uitzonderlijk gesloten t.e.m. 3 april 2020.

cultuurdienst/CC

openingsuren

CC Stroming

maandag: 13-17 uur

Dorp 101

dinsdag: /

9290 Berlare

woensdag: 13-18.30 uur

052 43 25 50

donderdag: 8.30-12 en 13-17 uur

cultuur@berlare.be

vrijdag: 8.30-12 uur

Diensthoofd: Stijn De Coster

Volg CC Stroming op Facebook

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies