UiTPAS Dender

Wat is UiTPAS?
UiTPAS is een spaarkaart voor vrije tijd. Iedereen kan de UiTPAS gebruiken voor cultuur, sport en ontspanning: film, toneel, dans, sportclub, cursussen ... Bij elke activiteit spaar je punten. Die punten kan je ruilen voor gratis tickets, kortingen of andere cadeaus.

Wat is UiTPAS met kansentarief?
Mensen met een beperkt inkomen hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Met deze pas betaal je minder als je naar een activiteit gaat. Natuurlijk kan je ook punten sparen en ruilen. Denk je dat je in aanmerking komt? Ga dan zeker langs bij het OCMW van de gemeente Berlare. Daar bekijken ze samen met jou de mogelijkheden en berekenen ze of je in aanmerking komt.

UiTPAS op school
Vanaf september 2020 kunnen leerlingen van alle Berlaarse scholen die houder zijn van een UiTPAS met kansentarief aan verminderd tarief deelnemen aan schooluitstappen (theaterbezoek, sportdagen, bos- en zeeklassen, enz.). De gemeente/stad van de pashouder draagt de helft van de kostprijs van de uitstap en de school past het verschil bij.

UiTPAS Dender breidt uit
De regio UiTPAS Dender bestaat inmiddels uit 11 gemeenten. Inwoners uit Aalst, Berlare, Dendermonde, Lebbeke, Erpe-Mere, Haaltert, Lede, Ninove, Denderleeuw, Wetteren en Wichelen kunnen hun UiTPAS in hun eigen gemeente aankopen. Uiteraard kan je punten sparen en ruilen in alle deelnemende gemeenten in UiTPAS Dender, maar ook in andere UiTPAS-regio’s (het kansentarief is beperkt tot de regio UiTPAS Dender). Vergeet dus zeker je UiTPAS niet als je naar Brussel, Gent, Oostende, Leuven, Mechelen… gaat! De UiTPAS ziet er in elke regio anders uit, maar werkt overal hetzelfde.

Koop je UiTPAS!
Een UiTPAS kost 5,00 euro. Ben je minderjarig, dan betaal je 2,00 euro. De UiTPAS blijft geldig. Een UiTPAS met kansentarief is gratis, maar moet wel elk jaar opnieuw worden verlengd. Bovendien krijg je bij de aankoop van een UiTPAS meteen een heleboel voordelen!

Kom nog eens buiten!
Met je UiTPAS spaar je een UiTpunt bij activiteiten binnen het gemeentelijk aanbod, maar ook bij verenigingen of privé-aanbod. Je kan zowel UiTpunten sparen bij betalende activiteiten als bij activiteiten die gratis zijn. Sparen doe je door je UiTPAS tegen de UiTPAS-zuil te houden of door je UiTPAS te laten scannen bij een baliemedewerker. Heb je een UiTPAS met kansentarief, dan kan je niet enkel een UiTpunt sparen, maar heb je ook recht op korting bij aankoop van een ticket.
Zie je ergens een UiTPAS-logo? Dan kan je er punten sparen én is er kansentarief mogelijk.

Doe je voordeel!
Heb je genoeg punten gespaard? Dan kan je deze ruilen voor allerlei UiTPAS-voordelen. Kortingen, gratis tickets, gadgets, unieke cadeaus… Er is steeds een wisselend aanbod. Een overzicht van de ruilvoordelen vind je op www.uitpas.be of de Facebookpagina UiTPAS Dender. 


Verkooppunten UiTPAS
zonder kansentarief:

Bibliotheek Berlare
Dorp 101A, 9290 Berlare
bibliotheek@berlare.be
052 43 25 55

Cultureel Centrum Stroming
Dorp 101, 9290 Berlare
cultuur@berlare.be
052 43 25 50 

Dienst Citymarketing
Donklaan 123, 9290 Berlare
citymarketing@berlare.be
052 43 25 60

Dienst Vrije Tijd
Gaver 72, 9290 Berlare
vrijetijd@berlare.be
052 43 25 40

Verkooppunt UiTPAS met en zonder kansentarief:

Sociaal Huis,
Baron Tibbautstraat 29a, 9290 Berlare
sociaalhuis@ocmwberlare.be
09 326 97 10

Welkomstvoordelen Berlare
• gratis minigolfbeurt (info: Dienst Citymarketing)
• eenmalige korting van 2,50 euro voor een voorstelling in eigen beheer (CC Stroming)

Ontdek ook de welkomstvoordelen uit de andere 'UiTPAS Dender'-gemeenten op www.uitpasdender.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies