Ontwikkeling lokaal bedrijventerrein Overmere

Wat?

De ontwikkeling van het lokaal bedrijventerrein in de Baron Tibbautstraat zit in een stroomversnelling. De omgevingsvergunning voor de infrastructuur werd door het college van burgemeester en schepenen inmiddels vergund, en projectontwikkelaar Landexplo bereidt de aanvang voor. Tijd dus om ook de uitgifte van de gronden op te starten.

Iets voor jouw bedrijf?

Het gemeentebestuur wil onder meer kleine, lokale bedrijven de kans geven om zich er te vestigen. Tot eind mei 2019 kan je je met jouw bedrijf kandidaatstellen om een plaats te verwerven in het nieuwe bedrijvenpark. Dat doe je door een mail te sturen naar info@landexplo.be. Bedoeling is dat het uitgiftecomité in de loop van de maand juni over de effectieve toewijzingen beslist.

Meer info

Op donderdag 25 april 2019 vond een infovergadering plaats, de presentatie vind je hier.

Het gemeentelijk RUP ‘Lokaal Bedrijventerrein Overmere’ legt een aantal voorschriften op op vlak van activiteiten, bouwvolume en materiaalkeuze. Deze stedenbouwkundige voorschriften vind je hier (voor bedrijven is vooral Art. 2 van toepassing). Het bestemmingsplan kan je hier raadplegen. 

Contact

dienst vergunningen:
052 43 25 15
vergunningen@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies