Herfstactie lokale handel 2018

Wat?

Gemeente Berlare, Unizo Berlare en de gemeentelijke adviesraad voor lokale economie en middenstand (GALEM) willen lokaal winkelen stimuleren en lieten een boodschappentas produceren. Via een wedstrijd kwam het ontwerp van de jongste deelnemer, Jules Vanden Abbeele (11), als winnaar uit de bus. 

Nieuwsgierig? Knip de bon uit de Infogem die op 1 september 2018 in je brievenbus valt, en ruil hem tussen 1 en 31 oktober 2018 bij een van de deelnemende handelaars om voor een herbruikbare boodschappentas.

In de tas zit ook een stempelkaart. Kan je die in oktober vullen met stempels van minstens vijf verschillende lokale handelaars, dan belandt jouw stempelkaart in een urne. Begin november vindt de tombola plaats. Wordt een van jouw volle stempelkaarten eruit gevist? Dan win je een mooie waardebon, geschonken door de deelnemende handelaars. 

Wat doen we met je persoonsgegevens?

Om na de tombola de winnaars te kunnen contacteren, vragen we een e-mailadres en eventueel een telefoonnummer. Deze gegevens wissen we van zodra alle prijzen toegewezen zijn, enkel de namen houden we bij. Ze worden in geen geval gebruikt voor andere doeleinden.

Met steun van provincie Oost-Vlaanderen.

Contact

dienst citymarketing:
052 43 25 60
citymarketing@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies