Berlaarse Boodschappen

STEUN ONZE HANDELAARS/HELDEN TIJDENS DE CORONACRISIS

Meer dan ooit zijn de lokale handelaars onze helden. Steun hen in deze moeilijke periode door te winkelhieren.

Op www.berlaarseboodschappen.be bundelen lokale ondernemers Hans Demeyer (Breinpiraten) en Stefaan Joos (IOOS) de lokale handelszaken waar je nog terecht kan en die volgens de richtlijnen van de federale overheid aan het werk mogen blijven.

Ben je zelf een lokale handelaar die volgens de federale richtlijnen nog aan het werk mag blijven en staat jouw zaak nog niet op het online platform? Registreer je gratis via deze link.

Wat?

De 'Berlaarse Boodschappen'-vlaggen wapperen vrolijk in het straatbeeld van de handelskernen in Berlare, Overmere, Uitbergen en Donk. De slogan "Mag het een beetje meer zijn?" speelt ludiek in op de vraag die de slager om de hoek zo typeert. Want als je lokaal winkelt, dan is het wat meer! Niet alleen voor de slager, maar ook voor de plaatselijke wielerclub op sponsorjacht of het buurmeisje op zoek naar een vakantiejob.

Van lokaal winkelen wordt de hele gemeenschap beter en in de eerste plaats jijzelf! Want hoe plezant is het dat de bloemist niet alleen jouw naam kent, maar ook jouw smaak? En dat je er bij de plaatselijke traiteur ook nog een smakelijk grapje bovenop krijgt? Ook het milieu krijgt een opkikker van lokaal winkelen: lange afstanden tot aan de winkel worden beperkter, zo wordt de file iets minder lang en de lucht wat minder vuil.

Jij wordt toch ook graag besteld door een lokale held?

Dat onze ondernemers helden zijn, hoeft geen verder betoog. Ze beschikken over een enorme dosis kennis, durf, creativiteit en doorzettingsvermogen en ze spelen een belangrijke maatschappelijke rol. Elke dag opnieuw. Word ook jij graag besteld door een lokale held, laat het dan zien! Deel je leukste en origineelste foto’s met jouw favoriete helden op Instagram of Facebook via @BerlaarseBoodschappen.

Ben jij zelf een lokale held?

Maak je kenbaar! Dienst citymarketing laat je weten waar je een affiche kan afhalen. Bevestig ze op een goed zichtbare plek in je zaak en maak je klanten ook mee bewust via Facebook, Instagram en jouw eigen website.

Contact

dienst citymarketing:
Donklaan 123 (nabij A. Nelenpad)
9290 Berlare
052 43 25 60
citymarketing@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies