Eindejaarsactie: een cadeautje van hier doet altijd plezier!

Wat?

Een campagne van Lokaal bestuur Berlare met de steun van provincie Oost-Vlaanderen om het lokaal winkelen in de gemeente te bevorderen tijdens de eindejaarsperiode. 

Koop je cadeaus deze eindejaarsperiode in Berlare en val zelf in de prijzen.

Deelnemen is bijzonder eenvoudig: 

 1. Je koopt tussen 1 en 31 december een eindejaarscadeau in eigen gemeente. Keuze in overvloed!
 2. Je maakt een foto van je cadeau met daarbij het kassaticket van de Berlaarse winkel.
 3. Je stuurt deze foto vóór 1 januari door naar kooplokaal@berlare.be.

Tombolatrekking
Uit alle inzendingen worden vijftig winnaars geloot die een cadeaubon van 25 euro winnen en één geluksvogel die met de hoofdprijs van 250 euro aan de haal gaat. Lokaal winkelen is dus de boodschap! Hoe meer lokale cadeautjes, hoe meer kans je maakt. 

De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht en kunnen hun Berlaarse cadeaubon afhalen in Onthaalpoort Donkmeer tot en met 1 april 2024. Cadeaubonnen die niet tijdig worden afgehaald, vervallen automatisch.

Wedstrijdregels

 • De wedstrijd loopt tussen 1 december en 31 december 2023.
 • Er is 1 hoofdwinnaar die een Berlaarse cadeaubon ter waarde van € 250,00 wint en 50 winnaars die een Berlaarse cadeaubon ter waarde van € 25,00 euro winnen.
 • Iedereen kan deelnemen aan de wedstrijd, zowel inwoners als niet inwoners.
 • Het aantal deelnames per persoon is niet gelimiteerd, zolang de verschillende deelnames om verschillende aankopen gaan. 
 • Deelnemers kopen in de wedstrijdperiode een geschenk bij een handelaar of horecazaak in Berlare. Dit mag zowel via online shopping of via aankoop op het winkelpunt gebeuren.
 • Het bedrag van de aankoop speelt geen rol.
 • Deelnemers maken een foto van het geschenk samen met het kasticket of de factuur en mailen deze foto vóór 1 januari 2024 naar kooplokaal@berlare.be.
 • Uiterlijk op 20 januari 2024 worden uit alle inzendingen de winnaars geloot via tombolatrekking.
 • Laattijdige antwoorden of inzendingen worden niet in aanmerking genomen.
 • Aankopen bij handelaars of horecazaken buiten gemeente Berlare worden niet in aanmerking genomen.
 • De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gebracht en kan zijn/haar Berlaarse cadeaubon(nen) afhalen in Onthaalpoort Donkmeer tot en met 1 april 2024.
 • De winnaar moet de prijs aanvaarden zoals geleverd door Gemeente Berlare en kan geen aanspraak maken op een andere vorm van compensatie.
 • De Berlaarse cadeaubonnen zijn te besteden bij een lokale handelaar of horecazaak die de Berlaarse cadeaubon aanvaardt (zie lijst op www.berlare.be/cadeaubon).
 • Het reglement van de Berlaarse cadeaubon is van kracht. 
 • De Berlaarse cadeaubonnen die de winnaars ontvangen zijn geldig tot 1 januari 2025. Cadeaubonnen die niet opgehaald werden na het verstrijken van de deadline 1 april 2024 vervallen automatisch.

Uit alle inzendingen worden vijftig winnaars geloot die een cadeaubon van 25 euro winnen en één geluksvogel die met de hoofdprijs van 250 euro aan de haal gaat. Lokaal winkelen is dus de boodschap! Hoe meer lokale cadeautjes, hoe meer kans je maakt. 

Privacy

Voor het goed verloop van de wedstrijd registreren we het e-mailadres van elke binnengekomen deelname. Deze gegevens van de niet-winnaars en de onontvankelijke deelnames wissen we van zodra alle prijzen toegewezen zijn. De gegevens van de winnaars worden gewist van zodra de periode waarin de prijzen opgehaald kunnen worden verstreken is. De gegevens worden in geen geval gebruikt voor andere doeleinden.

Contact

dienst recreatie en ondernemen:
Donklaan 123 (post: Dorp 22)
9290 Berlare
052 43 25 60 (balie)
052 43 25 61 (kantoor)
recreatie@berlare.be
ondernemen@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies